Penilaian Anugerah Kualiti Persekitaran | PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (iDEC)
» BERITA » Penilaian Anugerah Kualiti Persekitaran

Penilaian Anugerah Kualiti Persekitaran

Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP) UPM Tahun 2017, iDEC telah berjaya disenaraipendek untuk penilaian bagi Anugerah Kualiti Persekitaran Tempat Kerja (5S/EKSA).  Sesi penilaian oleh Panel Penilai yang dilantik telah diadakan pada 24 Oktober 2017 untuk menilai persekitaran dan ruang kerja iDEC dalam melaksanakan 5S. Panel penilai yang terdiri daripada Puan Zaidina Mohd Daud (Fakulti Sains) dan Puan Kalthom Abu Bakar (Kolej Ke 6) telah memilih Bangunan iDEC Alpa dan iDEC Gamma untuk penilaian tersebut. Mereka telah diiringi oleh Puan Hamidah Meseran, Puan Lailawati Idris dan Puan Azhana Abdullah. Turut sama adalah Puan Zainab Abdul Rahman, Ketua Zon iDEC Alpha dan Puan Hasimah Ahmad Sejani, Ketua Zon iDEC Gamma.

< Galeri Gambar >

Tarikh Input: 26/10/2017 | Kemaskini: 26/10/2017 | nazlina