Atlet Mantap, Prestasi Hebat | PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (iDEC)
» BERITA » Atlet Mantap, Prestasi Hebat

Atlet Mantap, Prestasi Hebat

Image may contain: one or more people, shoes and text Image may contain: 5 people, text that says

Serdang, 13 September 2020 – Universiti Putra Malaysia sedang menganjurkan Sukan Staf UPM 2020 (SuStaf) yang disertai oleh semua pegawai UPM setiap PTJ. Terbahagi kepada beberapa kumpulan yang dinamakan sebagai Gabungan, Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC) merupakan salah satu PTJ dalam Gabungan 2 atau dikenali sebagai G2.

iDEC amat berbangga dengan pencapaian setakat ini di mana G2 telah berjaya mendapat tempat di antara sukan yang telah disenaraikan. Dengan diwakili oleh peserta yang mantap dan hebat, G2 telah berjaya menjuarai sukan Badminton manakala sukan Bowling,  Naib Johan (Wanita) serta Tempat ke-5 untuk pasukan Lelaki.

Semoga G2 akan terus cemerlang dan gemilang dalam acara Sukan Staf UPM dan juga acara sukan pada masa akan datang.

Tarikh Input: 13/09/2020 | Kemaskini: 14/09/2020 | nazlina

SXEUXAS~