Taklimat Kriteria Penarafan Bintang Pengurusan Laman Web UPM | PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (iDEC)
» BERITA » Taklimat Kriteria Penarafan Bintang Pengurusan Laman Web UPM

Taklimat Kriteria Penarafan Bintang Pengurusan Laman Web UPM

Dari masa ke semasa Taklimat Kriteria Penarafan Bintang Pengurusan Laman Web UPM kerap diadakan bagi menjaga kualiti dan penarafan bintang supaya lebih baik dari semasa ke semasa dan untuk mencapai KPI yang telah ditetapkan. Taklimat tersebut anjuran Pejabat CosCOMM telah diadakan pada 1 Ogos 2017 bertempat di Dewan Taklimat, Bangunan Canselori UPM. Objektif taklimat ialah memaklumkan bagaimana penilaian ke atas laman web dilakukan dan kriteria yang perlu ada di Laman Web.  Peserta terdiri dari Pentadbir laman web PTJ UPM dan ceramah telah disampaikan dan dibentangkan oleh penasihat laman web UPM , iaitu En. Shafree Ahmad dari Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC) UPM.

Tarikh Input: 09/10/2017 | Kemaskini: 11/10/2017 | nazlina

SXEZJAK~