Penambahbaikan Berterusan Melalui Audit Pensijilan Semula Sistem Pengurusan Kualiti (ISMS) | PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (iDEC)
» BERITA » Penambahbaikan berterusan melalui Audit Pensijilan Semula Sistem Pengurusan Kualiti (ISMS)

Serdang, 13 Disember 2021 : Organisasi yang sentiasa memastikan kualiti dan mutu perkhidmatan perlu melalui sesi audit sama ada secara dalaman atau oleh SIRIM yang merupakan badan peneraju utama di Malaysia dalam perkhidmatan pensijilan, pemeriksaan dan pengujian setanding dengan amalan antarabangsa. Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC) kali ini terlibat dalam sesi audit bagi skop ISMS. Setiap proses yang dilaksanakan adalah merujuk kepada prosedur, garis panduan atau arahan kerja yang telah dibangunkan.

Juruaudit ISMS yang terlibat untuk sesi kali ini adalah Puan Suhaila Ariffin. iDEC amat berterima kasih di atas segala kerjasama yang diberikan oleh semua Auditee serta AUditor yang sangat berpengalaman. Segala penambahbaikan yang telah dimaklumkan akan diambil perhatian bagi memantapkan lagi kualiti dan mutu perkhidmatan iDEC.

Tarikh Input: 15/12/2021 | Kemaskini: 17/12/2021 | nazlina

SXEcOA0~