Lawatan Penanda Aras Pusat Ekosistem Digital Universiti Malaysia Terengganu Ke Pusat Pembangunan Maklumat Dan Komunikasi (iDEC) UPM | PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (iDEC)
» BERITA » Lawatan Penanda Aras Pusat Ekosistem Digital Universiti Malaysia Terengganu Ke Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC) UPM

Serdang, 25 Mei 2023 : SERAMAI 31 orang delegasi dari Pusat Ekosistem Digital Universiti Malaysia Terengganu (UMT) telah menyertai lawatan penanda aras ke Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC) pada 25 Mei 2023 lalu.

Lawatan yang dikenali sebagai Lawatan Pendanda Aras ini turut disertai oleh Pengarah Pusat Ekosistem Digital UMT iaitu Profesor Ts. Dr. Muhammad Suzuri bin Hitam dan Timbalan Pengarah, Puan Rosnaidi Binti Jusoh dan Encik Mohamad Zulfadhli bin Haji Abd.Wahab.

Lawatan itu antara lain bertujuan untuk menimba ilmu pengetahuan dan perkongsian pengalaman merangkumi Pengurusan Organisasi, Konsep Pembangunan Sistem, Pengkormesialan Sistem,
Pendigitalan Kampus, Pelaksanaan ISMS dan Kaedah Pentadbiran Laman Web Universiti dan PTJ.

Disediakan oleh : Mohd. Radzi Mahidin

Tarikh Input: 20/07/2023 | Kemaskini: 24/07/2023 | nazlina