Pertandingan Pertanian Bandaran (Fairy Garden Concept) Antara PTJ UPM Sempena Ekspo Pertanian & Pesta Konvokesyen UPM Kali Ke-42 (2018) | PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (iDEC)
» ARTIKEL » Pertandingan Pertanian Bandaran (Fairy Garden Concept) antara PTJ UPM Sempena Ekspo Pertanian & Pesta Konvokesyen UPM Kali Ke-42 (2018)

Pertandingan Pertanian Bandaran (Fairy Garden Concept) Antara PTJ UPM diadakan di Dusun Contoh (Dusun Humphrey) UPM anjuran bersama Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), Taman Pertanian Universiti dan Fakulti Pertanian UPM. Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC), UPM turut menyertai pertandingan ini yang diadakan bersempena pesta Konvokesyen UPM ke-42. Dengan merujuk kepada konsep Fairy Garden, iDEC telah menyediakan Fairy Garden dengan diselitkan konsep IOT.

Di awal pembikinan..

Hasil akhir...

Tahniah iDEC! Kita telah berjaya mendapat tempat ketiga dalam pertandingan ini. Teruskan usaha dan kecemerlangan!

Tarikh Input: 26/10/2018 | Kemaskini: 19/02/2019 | nazlina

SXDdQAs~